Popüler bir insanım GBT bakacak değilim

Popüler bir insanım GBT bakacak değilim
Eski AK Parti Milletvekili Burhan Kuzu’nun ‘Hanım ağa’ lakabıyla tanınan ve önceki günlerde gözaltına alınan Güniz Akkuş ile çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktı. Kuzu’nun fotoğraflarda Akkuş’u makamında ağırladığı...

Eski AK Parti Milletvekili Burhan Kuzu’nun ‘Hanım ağa’ lakabıyla tanınan ve önceki günlerde gözaltına alınan Güniz Akkuş ile çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktı. Kuzu’nun fotoğraflarda Akkuş’u makamında ağırladığı görüldü. Görüntülerin basına yansıması sonrası açıklama yapan Kuzu, “Ben popüler bir siyasetçiyim. Binlerce fotoğraf çektirdiğim insan vardır. Fotoğraf çektirdiğim kişinin GBT’sine bakacak değilim” dedi.
İranlı uyuşturucu baronu Naci Şerifi Zindaşti’nin serbest bırakılması için hakimlere baskı yaptığı iddiasıyla devamlı gündeme gelen Kuzu, bu kez son dönemde organize suç örgütü lideri Sedat Peker’i tehdit etmesiyle gündeme gelen Güniz Akkuş ile gündeme geldi. Kuzu’nun Meclis’te Anayasa Komisyonu Başkanlığı yaptığı dönemde Akkuş’u makamında ağırladığı ortaya çıktı.
Fotoğrafların çok konuşulması üzerine sosyal medya platformu Twitter üzerinden açıklama yapan Kuzu, popüler bir siyasetçi olduğunu belirterek şöyle dedi:
“Güniz Akkuş, AK Parti’den üç dönem milletvekili aday adayı olmuştur. Bu nedenle Anayasa Komisyonu Başkanı olduğum dönemde beni ziyaret etmiştir. Ben popüler bir siyasetçiyim. Binlerce fotoğraf çektirdiğim insan vardır. Fotoğraf çektirdiğim kişinin GBT’sine bakacak değilim”
AKKUŞ: BAKANLARLA OTURUP KALKTIM
Güniz Akkuş ise görüşmeyle ilgili şunları anlattı: “Ben üç dönem milletvekili aday adayıydım. Bütün bakanlar ve milletvekilleriyle oturup kalktım. İçişleri Bakanımız bile seviyor beni. Benim tüm bakanlarla resmim var. Kuzu’nun makam aracına bindim. Milletvekili aday adayı olunca görüşmelere vs. gidiyoruz. Makam aracına tabii bineriz. Burhan Hocam bana şaka yapardı. Ben karate Türkiye şampiyonuyum. O da Anayasa Komisyonu Başkanı’ydı. Burhan Hocam derdi ki, senle kurula girelim beni kızdıranlara tekme at”