Saadet Partisi, Bitmez için dua istedi

Saadet Partisi, Bitmez için dua istedi
Saadet Partisi, tedavisi devam eden vekil Bitmez için dua istedi.Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez'in tedavisi bilinci kapalı bir şekilde yoğun bakım ünitesinde sürüyor. X hesabında paylaşım...

Saadet Partisi, tedavisi devam eden vekil Bitmez için dua istedi.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez'in tedavisi bilinci kapalı bir şekilde yoğun bakım ünitesinde sürüyor. X hesabında paylaşım yapan Saadet Partisi, "Milletimizden ve camiamızdan dua bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Ne olmuştu?

Saadet Parti'li Bitmez, dün TBMM Genel Kurulu’nda İsrail’le ticaretin sürdürülmesine yönelik yaptığı konuşma sırasında kalp krizi geçirdi. Bitmez’in yere düştüğü sırada AKP sıralarından, “Allah’ın gazabı böyle olur işte, Allah’ın gazabı” diye bağırıldığı Meclis tutanaklarına geçti. Tutanağa göre, Bitmez konuşmasını “Vicdan azabından kurtulsanız, tarihin azabından kurtulamazsınız” diye tamamladıktan sonra Genel Kurul’u selamladı. Bu sırada AKP’li Özlem Zengin, “Yazıklar olsun sana. Siz öyle olacaksınız” diyerek Bitmez'e tepki gösterdi. Zengin "Allah'ın gazabı" sözleriyle ilgili açıklama yaparak, "Bazı arkadaşlarımız arkalarda olduğu için olayın ne olduğunu hemen anlayamamış olabilir" dedi.