Saadet ve Gelecek, TBMM'de grup kurma konusunu netleştirdi!

Saadet ve Gelecek, TBMM'de grup kurma konusunu netleştirdi!
Saadet Partisi ve Gelecek Partisi arasındaki TBMM Grup kurma görüşmeleri sona erdi.İki partinin Meclis'te yollarına nasıl devam edeceği konusu haftalardır merak konusu. Önce Demokrat Parti ve DEVA Partisi'nin de dahil olduğu bir 4...

Saadet Partisi ve Gelecek Partisi arasındaki TBMM Grup kurma görüşmeleri sona erdi.

İki partinin Meclis'te yollarına nasıl devam edeceği konusu haftalardır merak konusu.

Önce Demokrat Parti ve DEVA Partisi'nin de dahil olduğu bir 4 partili grup sistemi görüşülürken, partiler bu konuda mutabakata varamadı.

Özellikle DEVA Partisi lideri Ali Babacan, 4 partinin grup kurmasına sıcak bakmadı.

Saadet Partisi ve Gelecek Partisi ise görüşmelere ikili olarak devam etti. İki partinin konu hakkındaki görüşmeleri bugün tamamlandı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, izleyecekleri politikayı yarın saat 13:00’te, Gelecek Partisi Genel Merkez binasında açıklayacak.

"Grup, Saadet çatısı altında kurulacak"

Öte yandan gazeteci Hasan Basri Akdemir, sosyal medyada yaptığı açıklamada; Saadet ve Gelecek Partisi'nin ortak grup konusunda anlaştığını, Saadet Partisi çatısı altında birleşme olacağını, grup başkanının Gelecek Partisi’nden, grup başkanvekillerinin bir Gelecek, bir Saadet Partisi’nden olacağını duyurdu.