‘Saray bürokratlarına ballı maaş, vatandaşa kemerleri sıkın’

‘Saray bürokratlarına ballı maaş, vatandaşa kemerleri sıkın’
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Akşener, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın ‘beslenme tavsiyesini’ sert sözlerle eleştirdi. Akşener ‘aday’ tartışmalarına ilişkin, “Defalarca...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Akşener, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın ‘beslenme tavsiyesini’ sert sözlerle eleştirdi. Akşener ‘aday’ tartışmalarına ilişkin, “Defalarca söyledim adayımız, Türkiye Cumhuriyeti’nin 13. Cumhurbaşkanıdır” dedi.

İYİ Parti lideri Meral Akşener, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Akşener’in açıklamalarından öne çıkan başlıklar şu şekilde:

ÇİFT MAAŞ ALAN BÜROKRATLAR
Sizce bir bakan yardımcısı neden 3 ayrı yerden maaş alır? Gençler işsiz ve çaresizken bir bakan yardımcısı nasıl ayda 314 bin lirayı cebe indirir? İşi milletine hizmet olan bir kişi nasıl utanmadan milletin cebinden çıkan o paraları yiyebilir? Aksırıncaya kadar, tıksırıncaya kadar yiyorlar. Gördükleri her makama çöküyor, buldukları her maaşı cebe indiriyorlar. Saray bürokratları ballı maaşlarla günlerini gün ederken vatandaşa kemerleri sıkın diyor.

AK Parti’nin liyakatsiz kadroları 3-5-10 maaş alarak Saray’daki sefalarına aynen sürdürüyor. Memleketin gençleri KPSS’den yüksek alıp dayısı olmadığı için mülakatta elenirken bay krizin yetkin kadroları gördükleri her bakamın, buldukları her maaşın üzerine çekirge sürüsü gibi çöküyor. Bu arkadaşların ağızlarını bıçak açmıyor. Bize her konuda yalan yanlış laf yetiştirmeye çalışıyorlar ama bu konuya gelince nedense tek bir iktidar mensubu çıkıp ‘Nerede o beş maaş alanlar, gösterin bakalım’ diyemiyor. Çünkü yaptıkları adaletsizliği, haksızlığı en iyi onlar biliyor.

‘ERDOĞAN’IN BESLENME TAVSİYESİNE’ YANIT
Bay kriz utanmadan çıkıp vatandaşa sağlıklı yaşam tavsiyeleri veriyor. Yani inanılmaz. İzlediniz muhtemelen meşhur manda yoğurdunu, inanılmaz. Geçen hafta demiştim ‘Pasta yiyin diyecekler’ diye. Ahanda dedi.