Savaş ekonomisinden daha kötü durumdayız

Savaş ekonomisinden daha kötü durumdayız
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Küçükçekmece’de STK temsilcileri ile bir araya geldi. Davutoğlu, son günlerde akaryakıt ve gıdaya her gün gelen zamlara tepki gösterdi, “Ekonomimiz 1970’li yılların tablosuna...

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Küçükçekmece’de STK temsilcileri ile bir araya geldi. Davutoğlu, son günlerde akaryakıt ve gıdaya her gün gelen zamlara tepki gösterdi, “Ekonomimiz 1970’li yılların tablosuna geri döndü. Ukrayna’da savaş olmasına rağmen bizim ekonomimiz Rusya ve Ukrayna’dan daha kötü durumda” dedi.

Davutoğlu 6 partinin ortak masası için ise, “Nasıl insan komşusunun zor zamanında yardımına koşarsa biz de daha önce birbirleriyle siyaseten mücadele etmiş isimler olarak ülkenin içine düştüğü sıkıntılı ve zor zamanlarını aşması için bir araya geldik. Açık bir şekilde ortaya çıktık. Bahçeli ve Erdoğan’ın kapalı kapılar ardında yaptıkları gibi pazarlık yapmıyoruz. Ülke ekonomisi şu anda savaş ekonomisinden daha kötü durumda” ifadelerini kulandı.