Sel Mağdurlarına, binlerce liralık fatura

Sel Mağdurlarına, binlerce liralık fatura
Bursa’nın Kestel ilçesindeki sel felaketinin mağdurlarına, sel sırasında jandarma ekipleri tarafından çekilen araçları için binlerce liralık fatura gönderildi.Geçtiğimiz günlerde yaşanan sel sırasında vatandaşların araçları...

Bursa’nın Kestel ilçesindeki sel felaketinin mağdurlarına, sel sırasında jandarma ekipleri tarafından çekilen araçları için binlerce liralık fatura gönderildi.
Geçtiğimiz günlerde yaşanan sel sırasında vatandaşların araçları sular içinde kalınca, jandarma ekipleri çekici çağırarak, araçları kurtardı. Ancak hayat normale dönünce araçları çekilen vatandaşlara binlerce liralık çekici faturası gönderildi. Mahalleli şimdi faturayı nasıl ödeyeceğini kara kara düşünüyor. Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, vatandaşlara yüksek meblağlarda fatura gönderildiğini belirterek, mağduriyetin giderilmesi için Bursa Otoparkçılar ve Kurtarıcılar Odası Başkanı Ongun Özdemir’le görüştüklerini söyledi.
“Vinç marifetiyle kaldırıldı” ifadesinin yer aldığı faturalarda yanlışlık yapıldığını da ifade eden Kestel Belediye Başkanı Tanır, sel mağdurlarına binlerce liralık faturanın vicdana aykırı olduğunu vurguladı. Bursa Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Ahmet Eraslan da faturaları doğru bulmadıklarını söyledi ve “Bu insanlara her türlü sıkıntınızda yayınızdayız dedik, bir daha mağdur edilmemeleri lazım” dedi.