Selvi: Muhalif medya için İyi Parti ve HDP hedefte

Selvi: Muhalif medya için İyi Parti ve HDP hedefte
Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, bugün yayımlanan yazısında muhalif medyanın yerel seçimlerdeki hedefine değindi. Selvi, İyi Parti ve HDP'nin hedefe konulduğunu belirterek, "Eğer bir partinin İstanbul ve Ankara’da aday çıkarma...

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, bugün yayımlanan yazısında muhalif medyanın yerel seçimlerdeki hedefine değindi. Selvi, İyi Parti ve HDP'nin hedefe konulduğunu belirterek, "Eğer bir partinin İstanbul ve Ankara’da aday çıkarma ihtimali gündeme gelirse hemen üstüne abanıyorlar" yorumunu yaptı. 

Selvi, İyi Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu'nun Ankara ve İstanbul'da kendi adaylarını çıkaracaklarına yönelik açıklamasının muhalif medyayı paniklettiğini savunduğu yazısında şu ifadeleri kullandı:

"Cumhurbaşkanlığı seçiminde muhalif medya şu moddaydı: Kılıçdaroğlu’nun karşısına kim aday çıktıysa önce onun çekilmesi için bir kampanya düzenliyorlardı. 
(...)
Seçimden sonra Kılıçdaroğlu’na en ağır hakaretleri bunlar yaptı ama şimdi bu filmin ikinci versiyonu devrede.

Bu kez hedefte İyi Parti ve HDP var. Bu iki partinin birinci vazifesi Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ı desteklemek gibi bir hava oluşturuyorlar. Eğer bir partinin İstanbul ve Ankara’da aday çıkarma ihtimali gündeme gelirse hemen üstüne abanıyorlar.

Eğer bir muhalefet partisi İstanbul ve Ankara’da aday çıkarmayı aklının ucundan geçirse ona hayatı zindan etmekte kararlılar."

Yazının tamamı için tıklayın.