Sezgin Tanrıkulu hakkında fezleke Meclis'e ulaştı

Sezgin Tanrıkulu hakkında fezleke Meclis'e ulaştı
4 milletvekilinin dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin fezleke TBMM'ye ulaştı. Ulaşan fezlekeler arasında CHP'li milletvekili Sezgin Tanrıkulu da bulunuyor.Aralarında CHP'li Sezgin Tanrıkulu'nun da bulunduğu 4 milletvekilinin...

4 milletvekilinin dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin fezleke TBMM'ye ulaştı. Ulaşan fezlekeler arasında CHP'li milletvekili Sezgin Tanrıkulu da bulunuyor.

Aralarında CHP'li Sezgin Tanrıkulu'nun da bulunduğu 4 milletvekilinin dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin fezleke TBMM'ye ulaştı.

Yasama Dokunulmazlığının Kaldırılması Hakkında Cumhurbaşkanlığı Tezkereleri, Meclis Başkanlığınca Anayasa ve Adalet Komisyonu Üyelerinden Kurulu Karma Komisyona havale edildi.

TBMM'nin açılmasıyla milletvekillerine ait dokunulmazlık kaldırılması için işlemler hız kazandı.

Buna göre, Yeşil Sol Parti, Demokrat Parti ve CHP'li isimlerin de aralarında bulunduğu çok sayıda milletvekiline ait dokunulmazlıkların kaldırılmasına ilişkin fezlekeler, TBMM Başkanlığına sunuldu.

Gelen fezlekeler arasında Yeşil Sol Parti Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş, Yeşil Sol Parti Van Milletvekili Pervin Buldan'ın yanı sıra Demokrat Parti İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt, CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan'ın dosyaları da bulunuyor.