‘Sizin gözünüzü kan bürümüş’

‘Sizin gözünüzü kan bürümüş’
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, bir kez daha sosyal medya hesabından video yayınlayarak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin grup konuşmasındaki sözlerine yanıt verdi.MHP liderinin kendisine ağır hakaretlerde bulunduğunu...

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, bir kez daha sosyal medya hesabından video yayınlayarak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin grup konuşmasındaki sözlerine yanıt verdi.

MHP liderinin kendisine ağır hakaretlerde bulunduğunu belirten Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, “Türk siyasetinde ilk defa bir şey gerçekleşti. Bir siyasi parti lideri, yine bir siyasi parti liderini açıktan, kamuoyu önünde tehdit etti. Sayın Bahçeli, grup konuşmalarından önce bir az sakinleşin” dedi.

Ahmet Davutoğlu, “Sayın Bahçeli, öfkeyle konuşuyorsunuz. Biraz sakinleşin. Yaşınız artık kemale erdi. Biraz sukunet lütfen. Bu millet sert sözlerden yoruldu. Biz bu topraklara muhabbet tohumu ekmeye geldik. Kin ve nefret dilini konuşanlar karşısında muhabbet demeye devam edeceğiz. Milleti bölmek isteyen, ayrıştırmak isteyen, dışlamak isteyenlere karşı kardeşliği, birliği, eşitliği vurgulamaya devam edeceğiz” diye konuştu.

‘SİZİN GÖZÜNÜZÜ KAN BÜRÜMÜŞ’
MHP Bahçeli’ye seslendiği videoyu sosyal medya hesabından da paylaşan Davutoğlu, “Sayın Bahçeli, sizin gözünüzü kan bürümüş, bizim gözümüzü ise muhabbet” notunu düştü.