Sular İdaresi Genel Müdürü ve korumaları, görüşmek için gelen muhtara saldırdı

Sular İdaresi Genel Müdürü ve korumaları, görüşmek için gelen muhtara saldırdı
Mahallesindeki altyapı sorunlarını Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürü Cem Kaplan'a iletmeye giden Değirmenarkı mahallesi muhtarı Şakir Taşdemir ve beraberindekiler, Kaplan ve korumaları tarafından darp edildi.Van...

Mahallesindeki altyapı sorunlarını Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürü Cem Kaplan'a iletmeye giden Değirmenarkı mahallesi muhtarı Şakir Taşdemir ve beraberindekiler, Kaplan ve korumaları tarafından darp edildi.

Van Hakimiyet gazetesindeki habere göre, Çıkan arbede sonrası mahalle muhtarı Şakir Taşdemir'in yakınları darp raporu aldı.

Olay anına ait görüntülerin sosyal medyada yayılması üzerine Genel Müdür Ülker Cem Kaplan ve Muhtar Şakir Taşdemir hakkında inceleme başlatıldı.

Görüntüleri paylaşan gazeteci Ahmet Bayram, şu notu düştü:

"Bir Sinan Aygül vakası da Van'dan! Mahallesinin sorunlarını VASKİ'ye taşıyan Degirmenarkı mahalle muhtarı ve yakınları VASKİ Genel Müdürü Ülker Cem Kaplan ve korumaları tarafından saldırıya uğradı. Muhtarın oğlu ve yeğeni darpedildi. Görüntüler yeni ulaştı elime birazdan darp raporlarını paylaşacağım. Devletin ve makamın gücünü halkın üzerinde kullanmayın. Sizler hizmet için oradasınız. Yazıklar olsun. (Görüntüdeki beyaz gömlekli saldırgan VASKİ Genel Müdürü Ülker Cem Kaplan)"