Taksici, engelli Martı Tag sürücüsüne namus sözü verdirdi: Bu işi bir daha yapmayacağım!

Taksici, engelli Martı Tag sürücüsüne namus sözü verdirdi: Bu işi bir daha yapmayacağım!
Gazete Pencere Haber MerkeziTaksi şoförü, iki ayağı olmayan Martı Tag sürücüsüne, bir daha Martı Tag kullanmayacağına dair "şeref" ve "namus" sözü verdirdi. "Bu seferlik bırakıyoruz"O anlar taksi şoförünün kamerasıyla...

Gazete Pencere Haber Merkezi

Taksi şoförü, iki ayağı olmayan Martı Tag sürücüsüne, bir daha Martı Tag kullanmayacağına dair "şeref" ve "namus" sözü verdirdi.

"Bu seferlik bırakıyoruz"

O anlar taksi şoförünün kamerasıyla kayda alındı. Taksi şoförü, "Bu kardeşimiz engelli, iki ayağı yok. Bu arkadaşı bu seferlik bırakıyoruz" dedi.

Taksi şoförü daha sonra sözü Martı Tag sürücüsüne verdi. Martı Tag sürücüsü, "Ben cümleten tüm taksici arkadaşlardan haklarını helal etmesini istiyorum. Böyle bir hata yaptım. Bir daha da yapmayacağım, bu son oldu. Yapmayacağıma şeref namus sözü veriyorum" şeklinde konuştu.

"Bizi Uber gibi korkutarak bu memleketten gönderemezsiniz"

Martı CEO'su Oğuz Alper Öktem, görüntüleri tepki gösterdiği bir video yayımladı. Öktem, "Son bir haftadır taksicilerin TAG sürücülerine saldırı videoları geliyor ama bu son video çok acı. Engelli kardeşimize, şerefiyle namusuyla mücadele eden bir insana korkuyla yaptırılanlar insanlık vicdanına sağmaz. Bizi Uber gibi korkutarak bu memleketten gönderemezsiniz. Videodaki kardeşim, korkma, endişe etme. Hak var, adalet var. İstanbul senin arkanda, 59 bin TAG sürücüsü senin arkanda. Ben de bu işin sonuna kadar senin arkandayım" dedi.