Tanju Özcan Kılıçdaroğlu'nun ses kaydını yayımladı: Arkamda gizli güç yok, halk var

Tanju Özcan Kılıçdaroğlu'nun ses kaydını yayımladı: Arkamda gizli güç yok, halk var
CHP'de seçim sonrası "Değişim" isteğinde bulunan isimlerin başında gelen ve "Değişim Yürüyüşü" yaparak Bolu'dan Ankara'ya yürüyen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na ilişkin bir ses kaydı...

CHP'de seçim sonrası "Değişim" isteğinde bulunan isimlerin başında gelen ve "Değişim Yürüyüşü" yaparak Bolu'dan Ankara'ya yürüyen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na ilişkin bir ses kaydı yayımladı. Özcan'ın yayımladığı ses kaydında Kılıçdaroğlu'nun "Arkasında hangi güçler olduğunu biliyoruz" sözlerine Twitter'dan cevap veren Özcan "Arkamda herhangi bir “Gizli Güç” yok. Halkın gücü var. Yeter artık düşün CHP'nin yakasından" dedi.

Özcan yayımladığı ses kaydına şu notu düştü:

"İyi dinleyin lütfen… Sayın Kılıçdaroğlu, dün partili gençler ile yaptığınız toplantıda benimle ilgili olarak’ “Arkasında hangi güçlerin olduğunu biliyoruz” ifadesini kullanmışsınız. Arkamda herhangi bir “Gizli Güç” yok. Halkın gücü var. Ayrıca ben kimsenin maşası olmam. Amacım da gizli değil, “Değişimin Gn. Başkan’dan başlaması…” İddialarınızı ispatlayamazsanız, sizi yalancı ve müfteri olarak ilan edip, dava edeceğim. YETER ARTIK DÜŞÜN CHP’NİN YAKASINDAN…"