Tarkan ve Sinan Oğan asker arkadaşı mı? Sinan Oğan, bedelli askerlik mi yaptı?

Tarkan ve Sinan Oğan asker arkadaşı mı? Sinan Oğan, bedelli askerlik mi yaptı?
28 Mayıs seçimlerinde ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olan Sinan Oğan ve Tarkan'la yıllar önce birlikte bedellik askerlik yaptığı iddiası sosyal medyayı kasıp kavurdu. İddiaya göre, Sinan Oğan bedelli askerlik yaptı....

28 Mayıs seçimlerinde ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olan Sinan Oğan ve Tarkan'la yıllar önce birlikte bedellik askerlik yaptığı iddiası sosyal medyayı kasıp kavurdu. İddiaya göre, Sinan Oğan bedelli askerlik yaptı.

Bir Twitter kullanıcısı, "Babam, Sinan Oğan ve Tarkan aynı bölükteymiş" ifadelerini kullanarak bir bölük fotoğrafı paylaştı. Oğan'ın da yer aldığı fotoğraf, bedelli askerlik yaptığı tartışmasını başlattı.

Tarkan bedelli askerlik yaptı

Hürriyet'in 15 Şubat 2000 tarihli haberine göre, Tarkan ve Mustafa Sandal, Malatya'daki 2. Ordu Komutanlığı Altay Kışlası Ulaştırma Er Eğitim Alayı'nda bedelli askerlik yaptı. Kışla kapısında gazetecilerin karşıladığı Tarkan, ‘‘Aslanlar gibi askerliğimi yaptım. Çok mutluyum. Asker ocağında güzel dostluklar edindim. Askerliğimi bitirdiğim için çok sevinçliyim. Güzel günler beni bekliyor’’ demişti.

İki isimden de açıklama gelmedi

Söz konusu fotoğraf, yaklaşık 6 milyon görüntülenme ve binlerce etkileşim alırken, Oğan'dan henüz bir açıklama gelmedi.