Tarsus'ta dehşet verici olay: 10 köpek zehirlenerek öldürülmüş!

Tarsus'ta dehşet verici olay: 10 köpek zehirlenerek öldürülmüş!
Mersin'in Tarsus ilçesinde, bir trajedi yaşandı. Fahrettin Paşa Mahallesi'nde, Tarsus Belediyesi'ne yapılan ihbar sonucunda gerçekleşen araştırmada, Vefa Köprüsü civarında zehir enjekte edilmiş et parçalarının yanında 10 köpek...

Mersin'in Tarsus ilçesinde, bir trajedi yaşandı. Fahrettin Paşa Mahallesi'nde, Tarsus Belediyesi'ne yapılan ihbar sonucunda gerçekleşen araştırmada, Vefa Köprüsü civarında zehir enjekte edilmiş et parçalarının yanında 10 köpek ölü olarak bulundu.

Olayın hemen ardından Tarsus Belediyesi barınak ekipleri, cansız haldeki 10 sokak köpeğiyle karşılaştı. Veteriner ekipleri, olay yerinde 4 köpeğe müdahalede bulundu ve durumu derhal polise bildirdi. Ölen 10 köpek, Pati Mezarlığı'na defnedildi.

Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada olayı şiddetle kınayarak, kamera kayıtlarının detaylı bir şekilde incelenmesini talep etti.

Bu vahim olay, Tarsus'ta hayvanseverleri derinden üzmüş durumda. Toplumun geniş kesimlerinden gelen tepkiler, benzer olayların önlenmesi için daha etkili tedbirler alınması gerekliliğini bir kez daha gündeme getirdi.