TBMM Başkanı Kurtulmuş, anayasa ve iç tüzük için parti gruplarını ziyaret edecek

TBMM Başkanı Kurtulmuş, anayasa ve iç tüzük için parti gruplarını ziyaret edecek
Gazete Pencere Haber MerkeziTBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, 3 Ekim Salı günü parti gruplarını ziyaret ederek, yeni anayasa ve yeni Meclis içtüzüğü değişikliği için çağrıda bulunacak.Kurtulmuş, 3 Ekim 2023 Salı günü Milliyetçi...

Gazete Pencere Haber Merkezi

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, 3 Ekim Salı günü parti gruplarını ziyaret ederek, yeni anayasa ve yeni Meclis içtüzüğü değişikliği için çağrıda bulunacak.

Kurtulmuş, 3 Ekim 2023 Salı günü Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi Partisinin TBMM Grubundaki makamında saat 13.00'de ziyaret edecek.

Meclis Başkanlık Divanı, Numan Kurtulmuş başkanlığında 5 Ekim Perşembe günü yasama yılının ilk toplantısını gerçekleştirecek. Toplantıda, TBMM'nin yeni dönemdeki çalışma usulleri gözden geçirilecek. Ekim ayında Meclis'e gelmesi planlanan yasal düzenlemeler için de çalışmalar yapılacak.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan TBMM 28. Dönem Yasama Yılı açılışında yeni anayasa vurgusunu yineleyerek “Tüm milletvekillerini, tüm toplumsal kesimleri, bu konuda sözü ve teklifi olan herkesi yapıcı bir anlayışla, yeni anayasa çağrımıza katılmaya davet ediyoruz" demişti.