UEFA Başkanı'ndan Atatürk Olimpiyat Stadı açıklaması: Taraftarların yaşadığı sorunların farkındayız

UEFA Başkanı'ndan Atatürk Olimpiyat Stadı açıklaması: Taraftarların yaşadığı sorunların farkındayız
Inter ve Manchester United arasında oynanan 2023 Şampiyonlar Ligi Finali, İstanbul'daki Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda gerçekleşti. UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, karşılaşma için İstanbul'a gelen taraftarlar için her şeyin mükemmel...

Inter ve Manchester United arasında oynanan 2023 Şampiyonlar Ligi Finali, İstanbul'daki Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda gerçekleşti. UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, karşılaşma için İstanbul'a gelen taraftarlar için her şeyin mükemmel olmadığını söyledi. 

Avrupa Futbolseverler Kongresi'nin açılışında konuşan Ceferin, UEFA'nın, taraftarların yaşadığı sorunların farkında olduğunu belirtti. 

T24'ün haberine göre, "Bazılarınızın kısa süre önce yaşadığını düşünürsek beni soğuk bir şekilde karşılasanız şaşırmazdım" diyen Ceferin, "İstanbul'da her şeyin mükemmel gitmediğini farkındayız. Problemleri olduğundan küçük göstermeye çalışmıyorum. İyileştirebileceklerimizi iyileştirmek için birlikte çalışalım" ifadelerini kullandı. 

Ceferin, "Özellikle ulaşım sorunlarından, maça gidenlerin ağırlanmasından ve su ile tuvalete erişimde yaşanan sorunlardan söz ediyorum" dedi. 

Karşılaşmaya giden birçok taraftar, Atatürk Olimpiyat Stadı'na ulaşmaya çalışırken trafik sebebiyle shuttlelarından inmiş, uzun büfe ve tuvalet sıralarından şikayet etmiş ve tekerlekli sandalyeliler için erişimin zor olduğunu vurgulamıştı.