Ümit Özdağ adres göstererek seslendi: Araştırın, çok ilginç şeyler bulacaksınız

Ümit Özdağ adres göstererek seslendi: Araştırın, çok ilginç şeyler bulacaksınız
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, gazeteci Barış Pehlivan'a Şanlıurfa’da 2 narkotik polisini yaralayan Suriyeli kaçakların 6 ay sonra tahliye edildiğini söyleyerek "Bunu araştırın çok ilginç şeyler bulacaksınız" dedi. Dün...

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, gazeteci Barış Pehlivan'a Şanlıurfa’da 2 narkotik polisini yaralayan Suriyeli kaçakların 6 ay sonra tahliye edildiğini söyleyerek "Bunu araştırın çok ilginç şeyler bulacaksınız" dedi. 

Dün akşam Halk TV'de yayınlanan Senem Toluay Ilgaz ile Sansürsüz programına katılan Ümit Özdağ, gazeteci Barış Pehlivan'dan bir konuyu araştırmasını istedi. Özdağ, "Şanlıurfa’da 2 narkotik polisini yaralayan Suriyeli kaçaklar 6 ay sonra tahliye edildiler. Bu konuyu araştırın lütfen, çok ilginç şeyler bulacaksınız" dedi. 

Senem Toluay Ilgaz'ın, "İzleyicilerimiz açısından detay veremez misiniz" diye sorması üzerine Özdağ, "Düşünün 2 Suriyeli uyuşturucu kaçakçısı polisleri yaralıyor ve 6 ay sonra serbest bırakılıyor.Barış Pehlivan bakacak" diye konuştu.