Ümit Özdağ ve taşeron işçi arasında çarpıcı diyalog: "Bana ağlama o zaman"

Ümit Özdağ ve taşeron işçi arasında çarpıcı diyalog: "Bana ağlama o zaman"
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Sözcü TV'de katıldığı canlı yayında, taşeron işçi olan bir kadınla arasında geçen diyaloğu aktardı. Özdağ, AKP'ye oy verdiğini söyleyen kadına, hiç para vermeden ilaç alan Suriyeli'den...

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Sözcü TV'de katıldığı canlı yayında, taşeron işçi olan bir kadınla arasında geçen diyaloğu aktardı. Özdağ, AKP'ye oy verdiğini söyleyen kadına, hiç para vermeden ilaç alan Suriyeli'den şikayetçi olması üzerine, "Bana ağlama kızım" dediğini paylaştı.

Özdağ şöyle konuştu:

"Beni bir grup taşeron işçi ziyaret etti. Bunlardan bir hanımefendi, çocuğunun hastalandığını ve ila almak için eczaneye gittiğinde 121 lira fark ödemesi gerektiğini, kağıt olarak 80 lira parası çıktığını ve bozukları toplamak için cüzdanını karıştırırken arkasında bekleyen kişinin Suriyeli olduğunu söyledi. 'O bir torba ilaç aldı ve hiç para ödemedi' dedi. 'Ben de 121 lirayı ödeyemediğim için hasta çocuğumu aldım, eczaneden çıktım' dedi. Eczacı anlamış ve 'Ben sana bu ilaçları veriyorum, üstünü getir, çocuğun çok hasta görünüyor' demiş. Kadın, 'Sanki asfalt yarıldı da içine girdim. Lanet olsun beni bu duruma düşürene' dedi. Ben de onun üzerine oyunu kime verdiğini sordum. Yüzü kızardı ve 'AKP'ye verdim' dedi. Ben de hiç yapmadığım bir şeyi yaptım ve 'Bana ağlama o zaman kızım' dedim. 'Hocam söz bir sonraki seçimde Zafer Partisi'ne vereceğim' dedi."