Ümit Özdağ'ın anlattıkları Fatih Altaylı'yı ağlattı!

Ümit Özdağ'ın anlattıkları Fatih Altaylı'yı ağlattı!
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, gazeteci Fatih Altaylı'nın YouTube'daki programına katıldı. Bir vatandaşla arasında geçen diyaloğu anlatan Özdağ, Altaylı'nın gözlerinin dolmasına neden oldu.Ümit Özdağ, seçimden...

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, gazeteci Fatih Altaylı'nın YouTube'daki programına katıldı. Bir vatandaşla arasında geçen diyaloğu anlatan Özdağ, Altaylı'nın gözlerinin dolmasına neden oldu.

Ümit Özdağ, seçimden sonra birçok kişinin kendisini durdurduğunu söyledi. Kendisini durduranlara kime oy verdiğini soran Özdağ, "Gelecek sefer değiştireceğim oyumu" cevabını aldığını anlattı.

Özdağ'ın anlattığı bu olay, gazeteci Fatih Altaylı'nın gözlerini yaşarttı:

"Beni bir grup taşeron işçi ziyaret etti. Bunlardan bir hanımefendi, çocuğunun hastalandığını ve ila almak için eczaneye gittiğinde 120 lira fark ödemesi gerektiğini, kağıt olarak 80 lira parası çıktığını ve bozukları toplamak için cüzdanını karıştırırken arkasında bekleyen kişinin Suriyeli olduğunu söyledi. ‘O katkı payı vermeden aldı ilaçları' dedi. ‘Ben de 120 lirayı ödeyemediğim için hasta çocuğumu aldım, eczaneden çıktım’ dedi. Eczacı anlamış ve ‘Ben sana bu ilaçları veriyorum, paran olduğu zaman getir’ demiş. Kadın, 'Ben o an asfaltın dibine battım' dedi. Ben de onun üzerine oyunu kime verdiğini sordum. 'AK Parti'ye oy verdim’ dedi. Ben de hiç yapmadığım bir şeyi yaptım ve ‘Bana ağlama o zaman’ dedim."