"Yabancı çalıştırmıyorum" videosuyla gündem olan tiyatrocu: Oldukça üzgünüm!

"Yabancı çalıştırmıyorum" videosuyla gündem olan tiyatrocu: Oldukça üzgünüm!
Çektiği videoda, "Türkler gelip lokantamda çalışmak için iş istiyor. Ben de onlara diyorum ki ben yabancı çalıştırmıyorum" diyen ve Suriyeli olduğu öne sürülen Ozan Arif Demirtaş, "Ben doğma büyüme Türk'üm. Çektiğim...

Çektiği videoda, "Türkler gelip lokantamda çalışmak için iş istiyor. Ben de onlara diyorum ki ben yabancı çalıştırmıyorum" diyen ve Suriyeli olduğu öne sürülen Ozan Arif Demirtaş, "Ben doğma büyüme Türk'üm. Çektiğim videonun, kullandığım mizah etiketlerinden ve bağlamdan koparılarak kullanılmasından ötürü oldukça üzgünüm" açıklamasını yaptı.

Videoyu çeken kişinin, eğitmenlik yapan Ozan Arif Demirtaş isimli bir tiyatro oyuncusu olduğu ortaya çıktı.

Sosyal medyada "İç savaş bahanesi ile Türkiye'ye sığınan bir Suriyeli: Türkler gelip lokantamda çalışmak için iş istiyor. Ben de onlara diyorum ki ben yabancı çalıştırmıyorum" açıklamasıyla paylaşılan video tepkilere neden oldu.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Demirtaş; "Ben doğma büyüme Türk'üm. Mesleki anlamda mizah amaçlı ürettiğim içerik farklı amaçlara hizmet etmek için kullanılmış. Eğlence amaçlı çektiğim videonun, kullandığım mizah etiketlerinden ve bağlamdan koparılarak kullanılmasından ötürü oldukça üzgünüm" ifadelerine yer verdi.

Ayrıca, Ozan Arif Demirtaş'ın kendi sosyal medya hesabından alınarak paylaşılan videoda #komeditürkiye ve #güldürü mizah etiketlerinin yer aldığı görülüyor.