Hakan Çalhanoğlu İnter'i Şampiyonlar Ligi'nde de sırtladı

Hakan Çalhanoğlu İnter'i Şampiyonlar Ligi'nde de sırtladı
Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu dün oynanan iki maçla başladı.Milli futbolcumuzu Hakan Çalhanoğlu'nun 90 dakika görev aldığı karşılaşmada Inter, Atletico Madrid'i 1-0 mağlup etti. Başarılı bir sezon geçiren Çalhanoğlu dün...
Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu dün oynanan iki maçla başladı.

Milli futbolcumuzu Hakan Çalhanoğlu'nun 90 dakika görev aldığı karşılaşmada Inter, Atletico Madrid'i 1-0 mağlup etti. Başarılı bir sezon geçiren Çalhanoğlu dün geceki karşılamada da yüksek performansı ile dikkat çekti. Inter'e galibiyeti getiren golü 79'uncu dakikada Marko Arnautovic kaydetti.

Guiseppe Meazza'da oynanan karşılaşmayı Romanya Futbol Federasyonu'ndan Istvan Kovacs yönetti. Kovacs'ın yardımcılıklarını Vasile Marinescu ve Mihai Artene yaptı.

Gecenin diğer maçında ise PSV Eindhoven ve Borussia Dortmund 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmada Borussia Dortmund 1-0 öne geçse de üstünlüğünü koruyamadı ve iki ekip sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrıldı. Bu maçta ev sahibi ekibin golünü 56'ncı dakikada penaltıdan Luuk de Jong attı. Borussia Dortmund'un golü ise 24'üncü dakikada Donyell Malen'dan geldi. Philips Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi Sırbistan Futbol Federasyonu'ndan Srdan Jovanovic yönetti. Jovanovic'in yardımcılıklarını Uros Stojkovic ile Milan Mihajlovic yaptı.