Halk TV programcısı Serhan Asker: Polisler tarafından uçaktan alındım

Halk TV programcısı Serhan Asker: Polisler tarafından uçaktan alındım
Halk TV'de hafta sonu yayımlanan Görkemli Hatıralar programının yapımcısı ve sunucusu Serhan Asker, sosyal medya hesabından gözaltına alındığını duyurdu.Halk TV programcısı Serhan Asker, çekim için gittiği İzmir'de gözaltına...

Halk TV'de hafta sonu yayımlanan Görkemli Hatıralar programının yapımcısı ve sunucusu Serhan Asker, sosyal medya hesabından gözaltına alındığını duyurdu.

Halk TV programcısı Serhan Asker, çekim için gittiği İzmir'de gözaltına alındığını söyledi.

Asker, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Yarınki Görkemli Hatıralar çekimi için geldiğim İzmir'de Havaalanında polisler tarafından uçaktan alındım... Hakkımda yakalama emri varmış..." dedi.

“Havaalanı karakolunda bekletiliyorum"

Asker daha sonra yaptığı ikinci bir paylaşımda ise araç olmadığı için hala havaalanında bekletildiğini söyledi.

Asker’in paylaşımı şöyle:

“Havaalanı karakolunda bekletiliyorum. Adliyeye götürecek araç yokmuş…”

Adliyeye götürüldü

Gözaltına alınan Halk TV programcısı Serhan Asker, X paylaşımından kısa bir süre sonra İzmir Adliyesi'ne ifade vermeye götürüldü.

Halk TV programcısı Ayşenur Arslan gözaltına alınıp serbest bırakılmıştı

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Halk TV’de program sırasında Ankara’daki bombalı eylem saldırısı girişimine ilişkin sarf ettiği sözler sebebiyle programı yayımdan kaldırılan ve hakkında soruşturma açılan Gazeteci Ayşenur Arslan, İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Sarıyer’deki evinde gözaltına alındı. Polis eşliğinde Çağlayan’da bulunan İstanbul Adalet Sarayı’na getirilen Arslan, savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

TIKLAYINIZ: Ayşenur Arslan hedef gösterildi, programı kaldırıldı, gözaltına alındı, serbest bırakıldı