Hamileyi taksiden attı bebek sokakta doğdu

Hamileyi taksiden attı bebek sokakta doğdu
Kocaeli’de kan donduran olay. Taksici evinin önünden aldığı hamile kadını “Aracım pislenir” diye araçtan çıkardı. Apartmana dönmeye çalışan kadın sokakta doğurdu. Taksici gözaltında.Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde...

Kocaeli’de kan donduran olay. Taksici evinin önünden aldığı hamile kadını “Aracım pislenir” diye araçtan çıkardı. Apartmana dönmeye çalışan kadın sokakta doğurdu. Taksici gözaltında.

Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde doğum yapmak üzere olan Ayşe Haşim hastaneye gitmek için taksi çağırdı. Taksici M.B., eşi Mahmut Haşim’le birlikte araca binen kadının doğum yapmak üzere olduğunu görünce aileyi araçtan indirdi. Evine dönmeye çalışan kadının doğumu sokakta başladı, binanın merdivenlerinde doğurdu. Hastaneye kaldırılan anne ve bebeğin sağlık durumu iyi.
Balkonlarından olayı gören komşular tarafından çekilen görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasının ardından görüntüleri ihbar kabul eden polis M.B.’yi gözaltına aldı. Emniyetteki ifadesinde kadının kanlar içerisinde olmasından korktuğu için aileyi arabaya almak istemediğini söylediği öğrenilen M.B., adliyeye sevk edildi.
‘ARAÇ PİSLENİR’ DİYE ALMADI
Suriye’de Arapça öğretmenliği yaparken 6 yıl önce Türkiye’ye gelen ve terziliğe başlayan Mahmut Haşim ile Ayşe Haşim’in üçüncü çocuğu olan bebeğe Ömer ismi verildi. Yaşadıkları olayı anlatan baba Haşim, “Eşim arabaya binerken sancısı arttı. Araba pislenir diye şoför çok sinirlendi. Sonra bizi dışarı çıkardı” dedi.