HARİKA ICARDİ

HARİKA ICARDİ
Galatasaray, hafta sonunda Kadıköy’de Fenerbahçe’yi 3-0’la geçerken Mauro Icardi sadece Türkiye’yi değil, Fransa’yı da salladı. Bonserivis PSG’de bulunan Arjantinli golcünün oyuna sonradan girdikten sonra 1 gol 1 asist...

Galatasaray, hafta sonunda Kadıköy’de Fenerbahçe’yi 3-0’la geçerken Mauro Icardi sadece Türkiye’yi değil, Fransa’yı da salladı. Bonserivis PSG’de bulunan Arjantinli golcünün oyuna sonradan girdikten sonra 1 gol 1 asist yapması manşet olurken sadece Fenerbahçe maçı değil, Galatasaray kariyerindeki performansı analiz edildi. İşte FootMercato’da çıkan Mauro Icardi haberi…

“Paris’te, eski karısı ve menajeri Wanda Nara ile yaşadığı özel aksilikler ve sıra dışı performanslardan daha fazlası arasında geçen son iki karmaşık yılından sonra inanması zor ama Mauro Icardi harika bir iş çıkarıyor.

“PSG’den Galatasaray’a kiralanan 29 yaşındaki futbolcu, Spor Toto Süper Lig’de çok iyi bir sezon geçiriyor. Yedi lig maçında 5 gol atarken 4 golün de hazırlayıcısı oldu. Galatasaray, 18. hafta sonunda sıralamada zirveye çıktı”

“Üzücü geçen ve 13. sırada tamamlanan sezonun ardından milyonlarca taraftarın yüzünü güldüren bir geri dönüşe imza atan sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe’ye karşı mükemmel bir performans sergiledi”