Hasan Arat: PSG ve Chelsea'den futbolcu almayı biz de biliyoruz!

Hasan Arat: PSG ve Chelsea'den futbolcu almayı biz de biliyoruz!
Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, kadroya takviye yapmak için girişimlerinin devam ettiğini söyledi. Sözcü gazetesine konuşan Arat şu ifadeleri kullandı:"Zor ortamdan çıkmak için mücadele ediyoruz. Önceliğimiz stoper transferi....
Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, kadroya takviye yapmak için girişimlerinin devam ettiğini söyledi. Sözcü gazetesine konuşan Arat şu ifadeleri kullandı:

"Zor ortamdan çıkmak için mücadele ediyoruz. Önceliğimiz stoper transferi. 6 ve 8 numara için de çalışıyoruz. Avrupa’da transfer bitince fiyatlar yarı yarıya inmeye başladı. Kulübü düşünmek zorundayım. Beşiktaş’a gönül verenler iyi bilsin ki en doğru olanı yapacağız"

"60 günlük bir yönetimin bu kadar acımasızca eleştirilmesi bizleri üzüyor."

"Hedefimiz belli: Sağlıklı bir futbol takımı"

"Hedeflerimiz belli: Avrupa kupaları, Türkiye Kupası ve sağlıklı bir futbol takımı. Seneye yabancı sayısı düşüyor. Takım mimarisi gerekiyor. Taraftarım mesaj verebilir ama eleştirenler gün gelir doğru yaptığımızı anlar. Beşiktaş’ın menfaatine olmayacak hiçbir şeyi bana kimse yaptıramaz. Bu takımı yarın sabah değiştiremezsiniz."

"Paris Saint-Germain’den ve Chelsea’den önerilen oyuncular vardı ama takım yapısına uymadı. O kulüplerle ilişkim var demek, şartlar uymayanı getirmek demek değildir."