Hasan Arat'a Gudjufi yanıtı geldi: Samet Aybaba transfer etti, ona sor!

Hasan Arat'a Gudjufi yanıtı geldi: Samet Aybaba transfer etti, ona sor!
Beşiktaş'ta Başkan Hasan Arat'ın 95 günlük icraatını anlattığı Divan Kurulu toplantısında sarf ettiği sözler ve isim vererek yaptığı suçlamalara yanıtlar gelmeye devam ediyor.Hasan Arat'ın, "Besar Gudjufi diye bir oyuncu...
Beşiktaş'ta Başkan Hasan Arat'ın 95 günlük icraatını anlattığı Divan Kurulu toplantısında sarf ettiği sözler ve isim vererek yaptığı suçlamalara yanıtlar gelmeye devam ediyor.

Hasan Arat'ın, "Besar Gudjufi diye bir oyuncu var. 5 yıllığına 600 bin euroluk anlaşma yapılmış, kim olduğunu kimse bilmiyor. Her ay maaşını alıyor. Neden, nasıl alındığını bilen yok" sözlerine Beşiktaş'ın eski yöneticilerinde Seyit Ateş yanıt verdi.

Seyit Ateş, Gudjufi hakkında şu açıklamalarda bulundu:

"Hasan Arat'ın bahsettiği Makedon oyuncu ile bizzat ilgilendim. FIFA’nın 17 yaş gelecek vadeden 50 kişilik listesinde idi. Trabzonspor, yıllık 400 bin Euro önerdi ancak ailesi İstanbul’da yaşamak istiyoruz diye bizi tercih etti. Aylık 5 bin Euro maaş ile 5 yıllık sözleşme yaptık. Arat’ın dediği gibi 600 bin Euro çıkarıp vermedik. U-19 milli maçında sakatlandı. Sonrasında ülkesine kiralık verildi. Sakatlık sürecini tamamlasın diye. Kiralayan da biz değiliz. Samet Aybaba. 100 bin Euro serbest kalır maddesi ile... Asıl skandal budur. Oyuncu patlama yaparsa yok pahasına elden gidecek."

24 Mayıs 2004 tarihinde Kuzey Makedonya'nın Üsküp şehrinde dünyaya gelen Gudjufi, ülkesinin takımı olan Vardar ekibinin altyapısından yetişti. Daha sonra Belasica takımında forma giyen genç futbolcu, 2021-2022 sezonunda Beşiktaş'ın U19 takımına transfer edildi.