Hasan Arat’tan teknik direktör açıklaması

Hasan Arat’tan teknik direktör açıklaması
Beşiktaş'ta başkan Hasan Arat, Yönetim Kurulu üyeleri ve taraftarlar Anıtkabir'i ziyaret etti.Hasan Arat teknik direktör arayışları ile ilgili soruya "Çalışmalarımız devam ediyor. Yakın zamanda bunun bilgisini veririz. Beşiktaş...

Beşiktaş'ta başkan Hasan Arat, Yönetim Kurulu üyeleri ve taraftarlar Anıtkabir'i ziyaret etti.

Hasan Arat teknik direktör arayışları ile ilgili soruya "Çalışmalarımız devam ediyor. Yakın zamanda bunun bilgisini veririz. Beşiktaş büyük bir camiadır her şeyin üstesinden gelir." yanıtını verdi.
Geniş bir liste üzerinden girişimlerini yürüten Beşiktaş, Bruno Genesio'ya 1.5 yıllık sözleşme teklif etti. A Spor’un haberine göre Fransız teknik adam 3 yıllık kontrat istedi.

Beşiktaş, Fabio Cannavaro'yu gündemine aldı. beIN Sports’un haberine göre İtalyan teknik direktör 1.5 milyon euro maaş talep etti. 
ntv de teklif götürülen Ole Gunnar Solskjaer’in açıklamalarına yer verdi: “Beşiktaş’a etkileyici teklif için teşekkür ederim. Kararımı henüz vermedim. Bana bir proje mi sunulacak yoksa kısa vadeli çözüm mü aranıyor? Ben proje kapsamında değerlendirme yaparım. Takımı ve sunulacak imkanları değerlendirip kararımı vereceğim.”