Hücredeki elektrik faturası 112 lira

Hücredeki elektrik faturası 112 lira
Tutuklu gazeteci Murat Ağırel, hücresinde kullandığı elektrik için gönderilen elektrik faturasını sosyal medya hesabından paylaştı.Ağırel’in “Mesele sadece C3-18 hücresi değil: 54 m2’ye 112 TL elektrik faturası, AKP’yi...

Tutuklu gazeteci Murat Ağırel, hücresinde kullandığı elektrik için gönderilen elektrik faturasını sosyal medya hesabından paylaştı.
Ağırel’in “Mesele sadece C3-18 hücresi değil: 54 m2’ye 112 TL elektrik faturası, AKP’yi bitirecek” mesajıyla duyurduğu fatura tartışma yarattı.
Silivri Cezaevi’nde C-3 No:18 hücresinde tecrit altında olan Ağırel, toplam 54 metrekarelik alanda sadece TV ve kettle kullandığının altını çizdi.
Paylaşımında Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’a da bir göndermede bulunan Ağırel, “Sayın Berat Albayrak’ı ben de destekliyorum. Normalde hayat çok ucuz. Mesela ben tek kişilik bir tecrit koğuşunda; bir kettle ve bir tv sahibi olmama rağmen, 112 TL elektrik faturası geldi. Dış güçlerin işi! Yoksa bu kadar yüksek elektrik faturası nasıl gelsin?” ifadelerini kullandı.