İBB Başkanı İmamoğlu Şile'de yağmurun altında miting yaptı

İBB Başkanı İmamoğlu Şile'de yağmurun altında miting yaptı
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Şile'de düzenlenen halk buluşmasında Şile'nin partizanlıktan uzak, çağdaş ve insancıl bir yönetimle buluşacağını vurguladı. İmamoğlu, halkın ittifakıyla Şile'nin...
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Şile'de düzenlenen halk buluşmasında Şile'nin partizanlıktan uzak, çağdaş ve insancıl bir yönetimle buluşacağını vurguladı. İmamoğlu, halkın ittifakıyla Şile'nin kazanacağını ve İstanbul'da her kesimden insanın memurundan işçisine kadar kazanacağını ifade etti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Şile'deki halk buluşmasında, İstanbul'da halkın ittifakıyla birlikte Şile'de de Şile ittifakının kazanacağını vurguladı. CHP Şile Belediye Başkan adayı Özgür Kabadayı ile birlikte Şile'nin partizanlıktan uzak, çağdaş ve insancıl bir şekilde yönetileceğini ifade etti. İmamoğlu, Şile'nin partizanlığın olmadığı, mutluluğun hakim olduğu ve alt yapısının güçlendirildiği özel bir dönem yaşayacağını belirterek, diğer belediye başkanlarının Ankara'nın direktifleriyle değil, halkın isteklerine kulak vererek hareket edeceklerini dile getirdi. İmamoğlu, Şile halkının kazanacağını ve bu dönemden hep birlikte kazançlı çıkacaklarını söyledi.

Ayrıca, İmamoğlu, İstanbul ve Şile'de halkın ittifakının zafer kazanacağını belirterek, İstanbul'da her kesimden insanın, memurun, işçinin, emekçinin, öğrencinin ve emeklinin kazanacağını vurguladı. Vatandaşların mutluluğunun önemli olduğunu ifade eden İmamoğlu, milletin parasını halka hizmet olarak geri verdiğini ve bu sözünü sürdüreceğini belirtti.

 "İstanbul'da her kesimden insan; memur, işçi, emekçi, öğrenci, emekli kazanacak. Benim için önemli olan, vatandaşımızın mutlu olmasıdır. Ankara'dakilerin mutluluğunu düşünenler varken, ben milletin parasını millete hizmet olarak geri veriyorum ve bu sözümü sürdüreceğim"

Mitingde mikrofonu alan bir minik Ekrem İmamoğlu için oy istedi. Minik çocuk, "İstanbul'da Ekrem İmamoğlu değil bütün İstanbul kazanacak" dedi.