Icardi'nin eşi Wanda Nara'dan hastalığı ve ailesi hakkında açıklama

Icardi'nin eşi Wanda Nara'dan hastalığı ve ailesi hakkında açıklama
Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı.Rahatsızlığı sebebiyle daha önce hastaneye kaldırılan Wanda Nara, yapılan tetkiklerde bazı değerlerinin kötü çıktığını bildirmişti. Wanda Nara o...
Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı.

Rahatsızlığı sebebiyle daha önce hastaneye kaldırılan Wanda Nara, yapılan tetkiklerde bazı değerlerinin kötü çıktığını bildirmişti. Wanda Nara o dönemde hasatalığı ile ilgili detay vermemişti.

Gente dergisine konuşan Wanda Nara rahatsızlığına dair "Bu çok uzun bir süreç. Belki de ömür boyu sürebilecek bir şey. Biz de bu sürecin içerisindeyiz" ifadelerini kullandı.

"Beş çocuğum da gelecekte bana teşekkür edecek"

Wanda Nara, paraya çok değer verdiğini belirterek "Beş çocuk annesiyim. Çok iyi yatırımlar yaptım ve çocuklarımın bunun için bana teşekkür edeceğine inanıyorum" şeklinde konuştu.

Mauro Icardi'den övgüyle bahseden ve Arjantinli yıldızın aileye çok önem veren biri olduğunu aktaran Wanda Nara, "Benim kadar aileye önem veren birini bulmuş olmam büyük şans. Bugün bu pek mümkün olmuyor. Umarım çocuklarım da Icardi gibi bir hayat arkadaşı bulurlar, özellikle de kızlarım. Onlara eşlik edecek birini bulmalarını istiyorum çünkü bugünlerde bu çok zor. İnsanlar artık kimseye bağlanmak istemiyor." dedi.