İddia: Muslera'nın ailesi Türkiye'den ayrıldı

İddia: Muslera'nın ailesi Türkiye'den ayrıldı
Sezon sonunda Galatasaray ile sözleşmesi sona erecek olan Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera'nın ailesinin, Türkiye'den ayrıldığı öne sürüldü.Haber Global Spor Yorumcusu Burhan Can Terzi, sene sonunda Galatasaray ile sözleşmesi...
Sezon sonunda Galatasaray ile sözleşmesi sona erecek olan Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera'nın ailesinin, Türkiye'den ayrıldığı öne sürüldü.

Haber Global Spor Yorumcusu Burhan Can Terzi, sene sonunda Galatasaray ile sözleşmesi bitecek olan Fernando Muslera'nın ailesinin Türkiye'den ayrıldığını öne sürdü.

Sözleşmesi sezon sonu bitiyor

Galatasaray'da 13 yıldır forma giyen ve tam 15 kupa kazanan Fernando Muslera'nın sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor.

Galatasaray sözleşme için devrede

Fanatik'te yer alan habere göre; Kırmızılı kulübün Muslera’ya teklifi 1.5 milyon Euro ve sözleşme süresinin 1+1 yıl olması planlanıyor. Yıldız kaleci ile görüşmeler sürdüğü iddia edildi.

Anlaşma sağlanamadı

Haberin detaylarında yer alan bilgilere göre; Güney Amerikalı kaleci ise 2.2 milyon Euro’dan 2+1 senelik kontrat istiyor. Nando’nun mevcut yıllık kazancı net 2.5 milyon Euro. Muslera ile Galatasaray Yönetimi arasında henüz anlaşma zemini sağlanamadı.

Çocuklarının eğitimi için Uruguay'a dönecek

Mutabakata varılamazsa, 37 yaşındaki file bekçisinin sezon sonunda ülkesine dönerek çocuklarının eğitimini Uruguay’da sürdüreceği iddia ediliyor.