İfşa videoları yayınlayan Muhammed Yakut'un YouTube kanalına erişim engeli

İfşa videoları yayınlayan Muhammed Yakut'un YouTube kanalına erişim engeli
Organiz suç örgütü lideri olmakla suçlanan Sedat Peker gibi ifşa videoları yayınlamaya başlayan Muhammed Yakut'un "Deliler Delisi" isimli YouTube kanalına erişim engeli getirildi. Yakut'un videolarını izlemek isteyenler "Bu içerik...

Organiz suç örgütü lideri olmakla suçlanan Sedat Peker gibi ifşa videoları yayınlamaya başlayan Muhammed Yakut'un "Deliler Delisi" isimli YouTube kanalına erişim engeli getirildi. Yakut'un videolarını izlemek isteyenler "Bu içerik bir mahkeme kararı nedeniyle bu ülkenin alan adıyla kullanılamıyor" uyarısıyla karşılaştı.

Avukat Ersan Barkın, ‘Deliler Delisi’ isimli YouTube kanalında iktidarın ve iktidara yakın iş insanlarının önemli isimleriyle ilgili çeşitli iddialarda bulunan Muhammed Yakut’un, Sedat Peker'in 25 yıllık arkadaşı olduğunu, çocuklarının aynı okula gittiğini söylemişti.

Eski Diyarbakırspor Başkanı Abdurrahman Yakut’un yeğeni olan ve akaryakıt sektöründe iş yapan Muhammed Yakut, 2012’de Denizatı Petrokimya şirketinin sahibi Ali Şafak Akmil’i kaçırtarak 400 bin TL’sini aldığı suçlamasıyla gözaltına alınmasıyla gündeme gelmişti.

Yakut, AK Parti genel başkan yardımcıları Hayati Yazıcı ve Nurettin Canikli, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, AK Parti Milletvekili Mücahit Arslan, Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık gibi isimlerle ilgili açıklamalar yapacağını duyurmuştu.