İftar sofrasında protokol ayrımı: AKP'li yöneticiler porselen tabakta, vatandaşlar köpük tabldotlarda yemek yedi

İftar sofrasında protokol ayrımı: AKP'li yöneticiler porselen tabakta, vatandaşlar köpük tabldotlarda yemek yedi
AKP Kilis İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programında AKP'li yöneticiler porsenel tabaklarda yemek yerken, vatandaşlara köpük tabldotlarda yemek dağıtıldı. O görüntüler kamuoyunda tepki topladı.AKP’liler yer sofralarında...
AKP Kilis İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programında AKP'li yöneticiler porsenel tabaklarda yemek yerken, vatandaşlara köpük tabldotlarda yemek dağıtıldı. O görüntüler kamuoyunda tepki topladı.

AKP’liler yer sofralarında çektirdikleri fotoğrafları sosyal medyada sıklıkla kullanırken, partinin verdiği davetlerdeki ‘ayrım’ ise tepki çekiyor.

Bunun son örneklerinden biri Kilis’te yaşandı.

Beyaz Köşk'te iftar

Sözcü'den Veli Toprak'ın haberine göre AKP Kilis İl Başkanlığı önceki akşam Beyaz Köşk Düğün Salonu’nda iftar yemeği verdi. Yemeğe AKP Kilis Milletvekili Ahmet Salih Dal, Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan, AKP İl Başkanı Serhan Diyarbakırlı ve AKP Kilis Belediye Başkan adayı Reşit Polat da katıldı. İftar yemeğinde, protokol ile vatandaşların yemek masaları arasındaki fark dikkat çekti.

AKP'liler porselen tabakta, vatandaş köpük tabldotta yemek yedi

AKP Kilis Milletvekili Ahmet Salih Dal, Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan, AKP İl Başkanı Serhan Diyarbakırlı ve AKP Kilis Belediye Başkan adayı Reşit Polat’ın bulunduğu protokol masasında yemekler porselen tabaklarda ikram edilirken, hurmanın da özel jelatinle sarılmış olduğu dikkat çekti. Yemeğe davet edilen vatandaşlara ise yemekler köpük tabldot tabaklarda verildi. AKP’lilerin iftarı sosyal medyada paylaşmasıyla birlikte masalar arasındaki ayrımcılık fark edildi ve tepki yağdı. Bunun üzerine birçok AKP’li yemekli masa fotoğrafını silmek zorunda kaldı.