İklim Tamkan, şiddet iddiaları sonrası ayrıldığı Fırat Tanış hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı

İklim Tamkan, şiddet iddiaları sonrası ayrıldığı Fırat Tanış hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı
Piyanist İklim Tamkan; şiddet iddiaları sonrası ayrıldığı Fırat Tanış hakkında tehdit ve ısrarlı takip nedeniyle uzaklaştırma kararı aldırdığını duyurdu. Tamkan, ''Şiddet zincirinin sessiz halkası olmayacağım.'' dedi. Piyanist...
Piyanist İklim Tamkan; şiddet iddiaları sonrası ayrıldığı Fırat Tanış hakkında tehdit ve ısrarlı takip nedeniyle uzaklaştırma kararı aldırdığını duyurdu. Tamkan, ''Şiddet zincirinin sessiz halkası olmayacağım.'' dedi. 

Piyanist İklim Tamkan, eylül ayında ilişkisini bitirdiği oyuncu Fırat Tanış'ın ailesi ve yakınlarını da kapsayan şekilde psikolojik şiddet, tehdit ve ısrarlı takibine maruz kaldığını ve uzaklaştırma kararı aldırdığını açıkladı.

Eylül ayındaki ayrılıklarının ardından şiddet iddialarıyla gündeme gelen Tamkan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Şiddet zincirinin sessiz halkası olmayı reddediyorum" dedi.

Oyuncu Gonca Vuslateri'den tepki geldi

İklim Tamkan'ın mesajını alıntılayan oyuncu Gonca Vuslateri, çarpıcı bir paylaşım yaptı. Vuslateri, şu ifadeleri kullandı:

''Defterin sayfalarını aralardım da.. gebelikte kendimi geremem.. Bilinmesinden duyduğumuz tarifsiz “görülüyor” hissi.. Göğsüme giden nefesi ve ilahi adalet duygumu tarif edemem.. Eminim kendisi yüzünden terapist kapılarında uyuyan kadın meslektaşları biraz olsun huzur bulmuştur..''