İl başkanımız Kaftancıoğlu

İl başkanımız Kaftancıoğlu
Türkiye’nin içinde bulunduğu gergin siyasi atmosferde CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanları artık geleneksel hale getirdikleri buluşmanın 9.sunu gerçekleştirdi.Toplantıda sonrası yapılan açıklamada CHP İstanbul İl Başkanı...

Türkiye’nin içinde bulunduğu gergin siyasi atmosferde CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanları artık geleneksel hale getirdikleri buluşmanın 9.sunu gerçekleştirdi.
Toplantıda sonrası yapılan açıklamada CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkındaki hapis cezası ve siyaset yasağı kararı ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında açılan dava üzerinde duruldu. Sonuç bildirgesinde hukuksuzlukla kararlı mücadele edileceği vurgusu yapılırken, Kaftancıoğlu ve İmamoğlu’nun dava süreciyle ilgili “Bunu kararlılıkla reddediyoruz” denildi. Toplantıya katılan Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, "Canan Kaftancıoğlu ile ilgili siyaset yasağı belirli bir ceza hükmüne vardı ama biz asla bunu kabul etmiyoruz. Canan Kaftancıoğlu İstanbul il başkanımız olarak görevine devam edecektir" dedi.
Kaftancıoğlu ile ilgili Kılıçdaroğlu’nun temaslarına eşlik eden Ekrem İmamoğlu toplantıya katılmadı.