İLHAN PALUT MİLLİ GÖREVE HAZIR

İLHAN PALUT MİLLİ GÖREVE HAZIR
Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, "Bir gün A Mili Takımı çalıştır dediklerinde düşünmeye hakkımız yok. Zaten bu bizim görevimiz. Hem teknik direktör, hem bir vatandaş olarak görevimiz. Tabii ki çok isterim." dedi.Teknik...

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, "Bir gün A Mili Takımı çalıştır dediklerinde düşünmeye hakkımız yok. Zaten bu bizim görevimiz. Hem teknik direktör, hem bir vatandaş olarak görevimiz. Tabii ki çok isterim." dedi.

Teknik direktörlük kariyeri boyunca her engeli tek tek aştığını belirten Palut, "Üst düzey bir futbolculuk kariyerim yoktu. Türkiye'de 4 büyük takımda oynamadım. Yarışa 3-0 önde başlamak gibi bir şansım olmadı. Bu bir şikayet değil. Her basamağı geçmenin de ayrı bir tecrübesi var. İnsanın yere daha sağlam basmasını sağlıyor." ifadelerini kullandı.

Kuntz'un çok başarılı olmasını istediğini belirten Palut şunları kaydetti:
"Onun başarısı, milli takımımızın, ülkemizin başarısı demek. Bir gün inşallah en güzel yerde bırakır. En başarılı şekilde bırakır. Ondan sonra bu görevi İlhan Palut'u bir kenara bırakıyorum, yerli bir teknik adam elbette başarabilir. Fatih (Terim) hoca, Şenol (Güneş) hoca başarmadı mı? Yeniden bu jenerasyondan da başaracak kişiler var. Bir gün gel sen A Mili Takımı çalıştır dediklerinde düşünmeye hakkımız yok. Zaten bu bizim görevimiz. Hem teknik direktör, hem bir vatandaş olarak görevimiz. Tabi ki çok isterim ama o gitsin biz gelelim düşüncesinde değilim."