İliç'teki çevre tahribatı uydu görüntülerine yansıdı

İliç'teki çevre tahribatı uydu görüntülerine yansıdı
 İliç'te meydana maden felaketi sonrası toprak altında kalan 9 işçiye hala ulaşılamadı. Çalışmaları işçilerin aileleriyle yerinde inceleyen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, "Bir an evvel neticeye ulaşabilmek...
 İliç'te meydana maden felaketi sonrası toprak altında kalan 9 işçiye hala ulaşılamadı. Çalışmaları işçilerin aileleriyle yerinde inceleyen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, "Bir an evvel neticeye ulaşabilmek için çalışmalarımızı hızlandırarak sürdürüyoruz" dedi. iliç'te meydana gelen çevre tahribatı ise uydu görüntülerine yansıdı.

Erzincan'ın İliç ilçesindeki altın madeni sahasında 13 Şubat'ta kayan toprağın altında kalan 9 işçiye hala ulaşılamadı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, toprak altında kalan işçilerin aileleriyle birlikte çalışmaları yerinde izledi.

akan Bayraktar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “İliç'te heyelanın meydana geldiği maden sahasında bu sabah işçi kardeşlerimizin aileleri ile birlikteydik. Özellikle kayıp 9 maden işçisi kardeşimizin bulunması için yürütülen arama faaliyetlerini yerinde gözlemledik. Bir an evvel neticeye ulaşabilmek için çalışmalarımızı hızlandırarak sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı.

İliç ilçesindeki altın madeninin yarattığı çevre tahribatı ise uydu görüntülerine yansıdı.

 

[video width="480" height="852" mp4="https://www.gazetepencere.com/wp-content/uploads/2024/03/ssstwitter.com_1710863727180.mp4"][/video]