İmamoğlu, 14. Kent Lokantası’nı açtı: 'Bir-iki güne buraya Cumhurbaşkanı bile gelebilir'

İmamoğlu, 14. Kent Lokantası’nı açtı: 'Bir-iki güne buraya Cumhurbaşkanı bile gelebilir'
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 14. Kent Lokantası’nı Arnavutköy'de açtı.  İmamoğlu, “Açık ve net bir şey söyleyeyim mi? Bir-iki güne buraya bir sürü bakan gelebilir. Hatta size bir ürpriz söyleyeyim. Sayın Cumhurbaşkanı...
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 14. Kent Lokantası’nı Arnavutköy'de açtı.  İmamoğlu, “Açık ve net bir şey söyleyeyim mi? Bir-iki güne buraya bir sürü bakan gelebilir. Hatta size bir ürpriz söyleyeyim. Sayın Cumhurbaşkanı bile gelebilir” dedi.

İBB, Kent Lokantalarının 14’ncüsünü Arnavutköy ilçesinde açtı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Merkez Mahallesi’nde hizmet verecek Kent Lokantası açılışına, CHP Arnavutköy Belediye Başkan adayı Tekin Aras ile birlikte yaptığı ilçe turunun ardından geldi.

Vatandaşların yoğun ilgisi nedeniyle mitinge dönüşen açılış öncesinde, İmamoğlu ve Aras, seçim otobüsü üzerinden yurttaşlara seslendi.

İmamoğlu, kalabalığa yaptığı konuşmada özetle şunları söyledi:

"Her birinizin, İstanbul'a yerleşim hikayeleri var. İstanbul, dünyanın özeti gibi. Bu ülkenin, bu cennet vatanın, bu Türkiye Cumhuriyeti'nin memleketimizin özeti. İşte Tekin Aras Başkanımız güzel yuvasıyla, ailesi buraya yerleşmiş. Anadolu'nun bir evladı gelmiş, yerleşmiş. Onun da evladı burada doğmuş. Şimdi, siz kıymetli Arnavutköylülerle bu şehri yönetmek istiyor. Ben, Tekin Aras Başkanımızın Arnavutköy'de seçileceğine ve sizlerin de ona çok güçlü destek vereceğinize ve onun da sizlerle birlikte bu ilçeyi yöneteceğine yürekten inanıyorum. Gözümle, kulağımla, bütün bilgimle, bütün deneyimimle, bu genç kardeşimizin yanındayım. Arnavutköylülerin, bu genç kardeşimle birlikte, çok mutlu olacakları yılları ve dönemleri yakalayacağına eminim. Çünkü; saygı, liyakat, ahlak ve ortak akıl düşüncesini yolundan hiç ayırmayan bir kardeşimiz.

"Bir-iki güne bakan ve cumhurbaşkanı bile gelebilir"

Açık ve net bir şey söyleyeyim mi? Bir-iki güne buraya bir sürü bakan gelebilir. Hatta size bir sürpriz söyleyeyim. Sayın Cumhurbaşkanı bile gelebilir. Bunu niye söylüyorum biliyor musunuz? Vallahi billahi, kim gelirse gelsin, siz ağırlayın, misafir edin, yollayın. 31 Mart'ta oylarınızı yollayın Tekin Aras'a. Birisi istedi diye değil, gönlünüzden geçeni, vicdanınızla, kendi adalet terazinizle oy kullanın. Öyle kullanacağınıza da eminim. Sizi kimse etkileyemez. Milletin vicdanı, milletin erdemi olmaya karar verecek bu 31 Mart'ta kullanacağınız oy, o kadar kıymetli ki… Size şöyle söyleyeyim: Aranızdaki herhangi birinizin oyuyla, benim oyum eşit. Sizin aranızdaki bir emekçi kardeşimle, genç öğrenci bir kardeşimle oyum eşit. Fabrikatörle memurun oyu eşit. Hepimizin oyu, eşit. Onun için herkes, kendi o güçlü oyunun hesabını yapacak. Ve ne yapacaksınız biliyor musunuz? Oy kullanacaksınız, oyun bozacaksınız, oyun.