İmamoğlu: Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır anlayışıyla yola çıktık

İmamoğlu: Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır anlayışıyla yola çıktık
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün Ataköy- İkitelli metro hattı açılışına katıldı. Açılış töreninin ardından sürüş kabinine geçen İmamoğlu, 18 Mart mesajı verdi. İmamoğlu: “Metrolar...
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün Ataköy- İkitelli metro hattı açılışına katıldı. Açılış töreninin ardından sürüş kabinine geçen İmamoğlu, 18 Mart mesajı verdi. İmamoğlu: “Metrolar açıyoruz. Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır anlayışıyla yola çıktık” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu bugün açılışının gerçekleştiği Ataköy- İkitelli metro hattının deneme sürüşüne katıldı. 18 Mart mesajı veren İmamoğlu, “Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır anlayışıyla yola çıktık.  Atatürk’ü böyle güzel bir günde rahmetle anıyoruz Atatürk’e, Cumhuriyet’e çok çalışarak, gayretle ve adaletle bütçemize bereket getirerek güzel işler yapmaya devam ediyoruz” dedi.

Kadın bir vatmanla sürüş kabininde yolculuk yapan İmamoğlu, Yenibosna durağından yola çıkarak Atatürk durağına gitti. İmamoğlu, “Metrolar açmaya devam ediyoruz. Bugün 11.4 kilometre daha geldi. Toplam 13.1 kilometre olan Ataköy’den İkitelliye. Daha önce İkitelliyi açmıştık.  Burası hayırlı olsun. Dünya güzeli bir vatmanımızla seyahat ediyoruz. ’16 milyon için yola çıkıyoruz’ diye anons yaptı. Bu arada 300’ü aşan kadın vatmanımız var. Bir yandan 18 Mart Çanakkale şehitlerimizi andığımız gün. Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır anlayışıyla yola çıktık.  Atatürk’ü böyle güzel bir günde rahmetle anıyoruz Atatürk’e, Cumhuriyet’e çok çalışarak, gayretle ve adaletle bütçemize bereket getirerek güzel işler yapmaya devam ediyoruz. Ataköy- İkitelli hattımız; Bakırköy, Bağcılar, Bahçelievler’e hayırlı olsun” dedi.