İnci Taneleri dizisinin 1. bölüm fragmanı yayınlandı

İnci Taneleri dizisinin 1. bölüm fragmanı yayınlandı
Replikleri ve dans sahneleri ile haftalardır gündemde olan İnci Taneleri’nin yeni fragmanı yayınlandı.Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı İnci Taneleri’nin yeni fragmanı yayınlandı."İnci Taneleri"...
Replikleri ve dans sahneleri ile haftalardır gündemde olan İnci Taneleri’nin yeni fragmanı yayınlandı.

Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı İnci Taneleri’nin yeni fragmanı yayınlandı.

"İnci Taneleri" adlı BKM yapımı dizi çok yakında Kanal D ekranlarında izleyiciler ile buluşacak. Dizinin ne zaman yayımlanacağı ise henüz belli değil.

İnci Taneleri'nin dizi oyuncuları

Yılmaz Erdoğan'ın yanı sıra, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç, Yasemin Baştan, ve Özgün Çoban gibi oyuncular İnci Taneleri dizisinin kadrosunu oluşturuyor.

İnci Taneleri dizisinin konusu

İnci Taneleri, hapishaneden çıktıktan sonra hayatını yeniden kurmaya çalışan bir adamın hikayesini konu ediyor. Azem Yücedağ, cezaevinde geçirdiği onlarca yılın ardından artık özgürlüğüne kavuşur. Acı dolu geçmişe sahip olan Azem, taşıdığı büyük sır ve hayatın yüküyle umudun peşinden koşarken, kolyesinden kopup dört bir yana savrulan inci tanelerini bir araya getirebilecek midir?

[video width="1280" height="720" mp4="https://www.gazetepencere.com/wp-content/uploads/2024/01/Inci-Taneleri-dizisinin-1.-Bolum-tanitimi-yayinlandi.mp4"][/video]

TIKLAYIN I İnci Taneleri’yle gündeme gelen Erkan Sonel hakkında korkunç iddialar: ”Kaçırıldım, kürtaja zorlandım”

TIKLAYIN I Hazar Ergüçlü pavyon sahnesine özel hazırlanmış: Ders aldığı görüntüler ortaya çıktı

TIKLAYIN I İnci Taneleri dizisinin Sincanlı Erkal’ı: Yılmaz Erdoğan sayesinde yıldızım parladı