İnci Taneleri’yle gündeme gelen Erkan Sonel hakkında korkunç iddialar: ''Kaçırıldım, kürtaja zorlandım''

İnci Taneleri’yle gündeme gelen Erkan Sonel hakkında korkunç iddialar: ''Kaçırıldım, kürtaja zorlandım''
İnci Taneleri’ dizisinin müziklerini yapan sazcı Erkal Sonel’in pavyonda çalışmak zorunda kalan iki kadını kaçırdığı, iki gün boyunca depoda alıkoyduğu, birini kendisinden olan bebeği doğurmaması için kürtaja zorladığı...
İnci Taneleri’ dizisinin müziklerini yapan sazcı Erkal Sonel’in pavyonda çalışmak zorunda kalan iki kadını kaçırdığı, iki gün boyunca depoda alıkoyduğu, birini kendisinden olan bebeği doğurmaması için kürtaja zorladığı ve psikolojik baskı yaptığı iddia edildi.

Yılmaz Erdoğan’ın "İnci Taneleri" dizisinin müziklerini yapan Erkal Sonel, hakkında korkunç iddialarla gündeme geldi.

bianet'ten Evrim Kepenek'in haberine göre, dizinin müziklerini yapan ve dizide de pavyondaki “sazcı” olarak yer alan Sonel’in iddiaya göre pavyonda çalışmak zorunda kalan iki kadını kaçırdığı, iki gün boyunca depoda alıkoyduğu, birini kendisinden olan bebeği doğurmaması için kürtaja zorladığı ve psikolojik baskı yaptığı iddia edildi.

Habere göre, Sonel Demet Akalın ve Jess Molho’nun sunduğu "Demet ve Jess'le Gel Konuşalım" adlı programa çıkıyor ve “İki oğlum var. Onları çok seviyorum” cümlesini sarf ettiği yayını 2016’da evli olduğunu gizleyerek ilişki yaşadığı pavyonda çalışan Merve’den olan 8 yaşındaki çocuğu da bu yayını izliyor.

Bunun üzerine Merve, iddialarını şu şekilde anlatıyor:

“Kendi sesimden daha çok çocuğumun yaşadığı haksızlık duyulsun ve giderilsin istiyorum. Çocuğum çok üzüldü. Çıksın ekranlarda bizim ortak çocuğumuzdan da söz etsin. Çocuğumuz bunu duysun. Ondan benden özür dilesin. Bu yüzden konuşuyorum, konuşacağım artık.

2016’da Ankara’da Erkal Sonel isimli müzisyenle tanıştık. Bizim ilişkimiz başladı. Bana ilk önce bekâr olduğunu söyledi. İlişkinin sonlarına doğru evli olduğunu söyledi. ‘Boşanacağım’ dedi. Bu sürede ben hamile kaldım.

Hamile kadınları bizim işyerlerimizde çalıştırmazlar. Ben hamileliğimi sakladım. İlk başta hamileliğimi duyunca çok mutlu oldu. Ama son dönemde evli olduğu için daha az görüşmeye başlamıştık.

Yine de ben bir şey isteyince alıp getiriyordu. Canım karpuz çekti mesela alıp getiriyordu. Bu haberi okuyanlar evli biri ile birlikte oldum diye bana öfkenecektir. İnanın ilk başta evli olduğunu sakladı benden.

“Kürtaja zorladı”

Bir gün eşi beni aradı, sonra oğlu aradı. İkisi de bana küfürler ettiler. Ben işi bıraktım çünkü duyuldu bu durum. Eşi iş yerimi aradı durumu anlattı.

Çok zor şeyler yaşadım. İlk başta çocuğu isteyen Erkal doğurmamamı istiyordu artık. Bir gün beni ve bir kız arkadaşımı aldılar konuşmak için bir cafeye götürdüler.

Erkal Google’dan kürtaj yaptırması için hemşire doktor bakıyor bu arada. İstiyor ki ben kürtaj olayım. Sonra beni zorla ve tehditle Ankara’da bir hastaneye götürdüler, hüngür hüngür ağlıyordum. Korkuyordum, ne yapacağımı bilmiyordum.

Doktor beni gördü durumumu anladı. Çocuğu almadı. “Kusura bakma bu bebeği alamam başka hastaneye götürün’ dedi. Doktor anladı, yani beni oraya zorla getirdiklerini.

Bizi aldılar bu kez bir otele götürdüler. Orada sürekli tehdit ediyorlar, ‘seni öldürürüz’ diye. Yanımda kız arkadaşım var o da hamile. İkimiz de korkudan ölüyoruz.

Erkal’ı ikna ettim, ‘eve gideyim, duşumu alayım, geleceğim geri’ dedim, ‘tamam’ dedi. ‘Kız kalsın sen git’ dedi. İkimizi de eve bıraktılar sonra…

“Döner bıçağı ile tehdit etti”

Bir gün karısı beni aradı, yine hakaretler, bana para teklif etti. Benim parayla işim yok ki. O kadar korkuyorum ki sürekli tedirgin haldeyim. ‘Tamam aldıracağım’ dedim. Doktora gittik içerde biraz oyalandık. Doktora dedim ‘sakın alma’ diye yalvardım. Çıkınca ‘tamam bitti’ dedim. Sanırım anladılar bebeğin alınmadığını.

Beni bir arabaya bindirdiler. Korkuyorum. Ev yok, para yok. Otoban gibi bir yere girdi araba. Beni bir yere götürdüler. Oraya başka insanlar geldi. Bana psikolojik baskı yapıyorlar. ‘Öyle olur böyle olur çocuğa bakamazsın.’ Sonra ben orada bir kafeye girdim çıktım ve araca bindik.

Bunu öldüreceğiz, kurtulacağız

Yine gidiyoruz ama korkudan ölüyorum. Girdiğim kafeden büyük döner bıçağı almış onu gösteriyor bana.

Beni depo gibi bir yere götürdüler. Yakın zaman önce adı başka bir konsomatrisin ölümüne karışan Hüseyin Albay da vardı. O depo da Hüseyin Albay’a ait. Beni o aldığı bıçakla tehdit etmeye başladı. Bir yandan içki içiyor. Çocuklarını anlatıyor, ‘onları düşünmem’ lazım diyor.

Yalvarıyordum beni bırakın ben gideyim diye. ‘Sizden para istemiyorum. Hiçbir şey istemiyorum, aramayı sormayın, hiçbir şey yapmayacağım, ben gideyim ben evime gideyim’ diyordum. Silah çıkardı sonra. Ben daha çok korkmaya başladım. Artık bayılmak üzereydim.

Neredeyse bir gün olmak üzere. Sonra beni bir arkadaşının evine götürdü. Telefonumu da elimden aldılar. Eşi geldi. O da bana hakaretler ediyor. Eşine, ‘Bunu öldüreceğiz, kurtulacağız bundan’ diyor. Bana da diyor ki ‘bizim kızımız olacak. Sen hiç merak etme o çocuk ölmeyecek.’