İnci Taneleri'nde Azem ile Cihan'ın konuşmaları gündem oldu

İnci Taneleri'nde Azem ile Cihan'ın konuşmaları gündem oldu
İnci Taneleri'nin 8'inci bölümü dün yayınlandı. Reytinglerde zirvede yer alan dizide Azem ile Cihan'ın konuşması ise gündem oldu.Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı dizisi İnci Taneleri bu hafta...
İnci Taneleri'nin 8'inci bölümü dün yayınlandı. Reytinglerde zirvede yer alan dizide Azem ile Cihan'ın konuşması ise gündem oldu.

Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı dizisi İnci Taneleri bu hafta sekizinci bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Dizide Azem'in oğlu Cihan ile yaptığı konuşma gündem oldu. vurdu. Bölüm üç kategoride de reytinglerde zirvenin sahibi oldu.

Dizinin son bölümünde ne oldu?

Azem gördüğü rüyadan sonra oğlu Cihan’ın tüm reddedişlerine rağmen bir kez daha oğlunu ziyaret etti. Başlarda babası ile konuşmak istemeyen Cihan, gerçekleri duymak pahasına babasının bu ısrarına boyun eğdi. Azem Cihan’a birlikte annesinin mezarına ziyarete gitmek istediğini, sonrasında da ablası Nehir'i bulmak için çabalayacaklarını söyledi. Cihan, babasına annesini kimin öldürdüğünü sorunca Azem "Ablanı bulacağız, sen, ben, o üçümüz oturacağız. O gün ben size her şeyi anlatacağım ama o günden önce sorma bana, anlatamam" cevabını verdi.

Cihan babasının "Çok uzun zaman sonra sana sarılmama izin verir misin?" sorusu karşısında ona izin verdi. Bu anlar sosyal medyada en çok konuşulan başlıklardan oldu.

"Bir gönlüne ben sığmadım"

İnci Taneleri final sahnesindeki şarkı da dikkat çekti. Dilber, otel odasında “Bir Gönlüne Ben Sığmadım” şarkısını Yıldız ile mırıldanarak söyledi. Sesleri duyan Azem Dilber’in odasına giderek Dilber ve Yıldız’a eşlik etti

BKM imzalı yapımın oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan yer alıyor. Projenin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.

'İnci Taneleri' yeni bölümleri ile her perşembe akşamı Kanal D’de ekrana gelecek.