İndirim günü yumurtaya zam

İndirim günü yumurtaya zam
Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde dün indirim günüydü. Birçok kişi fiyatkları ve ürünleri görünce hayal kırıklığı yaşarken ilginç etiketler de vardı. İndirim listesindeki yumurtanın fiyatı ucuzlamak yerine yüzde...

Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde dün indirim günüydü. Birçok kişi fiyatkları ve ürünleri görünce hayal kırıklığı yaşarken ilginç etiketler de vardı. İndirim listesindeki yumurtanın fiyatı ucuzlamak yerine yüzde 0.98 artmıştı. İndirim listesindeki diğer ürünler şöyle:

“Makarna, un, salça, pirinç, bulgur, mercimek, nohut, fasulye, şeker, ay çiçek yağı, zeytinyağı, tavuk ürünleri, tam yağlı süt, yarım yağlı süt, peynir, tereyağı, bal, zeytin, çay, Türk kahvesi, patates, kuru soğan, karpuz, kavun, çamaşır deterjanı, bulaşık deterjanı, çamaşır suyu, sıvı sabun, peçete, rulo havlu, kolonya, bebek bezi.”

Cumhuriyet.com.tr’den Didem Ernez, Tarım Kredi Kooperatif marketi İstanbul Mecidiyeköy şubesinde 12 Ağustos Cuma ve 15 Ağustos Pazartesi günü fiyat etiketlerini karşılaştırdı.

· 30’lu yumurta kolisi 45.50 TL iken yüzde 0.98 artışla 45.95 liradan satılıyor.

· Tarım Kredi Kooperatifleri (TKK) domates salçası raflarda bulunmuyor.

FİYATI DEĞİŞMEYENLER

· 15’li yumurtanın kolisi: 26.25 TL

· TKK 800 gr tereyağı: 58.50 TL

· TKK yarım yağlı yoğurt: 23.95 TL

· TKK baldo prinç 1 kg: 22,30 TL

İNDİRİM YAPILANLAR

· TKK ayçiçek yağı yüzde 11 düşüşle 33,50 lira

· TKK tereyağı 1000 g yüzde 5 düşüşle 99.90 lira

· TKK Pilavlık bulgur 1 kg yüzde 2.51 indirim ile 13.90 liradan raflarda yerini aldı.

12 Ağustos Cuma günü domates salçası 16,25 TL’den satışa sunulurken dün raflarda ürün yoktu. O salça yerine 12 Ağustos Cuma günü olmayan biber salçası 17.90
TL’den satıştaydı.

TARIM KREDİ: ÇOK CİDDİ İNDİRİM YAPTIK
Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın indirim öncesinde, “Vatandaş sepetini daha ucuza dolduracak” demişti. Bazı ürünlerde çok ciddi indirim yaptıklarını belirten Aydın, özellikle tedariki daha rahat sağlanan ürünlerde daha yüksek oranlar uyguladıklarını söyledi. Ancak marketlere indirimli alışverişe gidenler “Çok ciddi indirim” ile karşılaşamadı.