İş Bankası’ndan ‘el birliği’ paketi

İş Bankası’ndan ‘el birliği’ paketi
İş Bankası, KOBİ’lerin her türlü işletme sermayesi ihtiyaçlarını karşılayan krediler yanında maaş destek, kira destek, şehir içi yolcu taşımacılığı sektörüne ve eczacılara özel kredi faiz oranları sağlayan “El...

İş Bankası, KOBİ’lerin her türlü işletme sermayesi ihtiyaçlarını karşılayan krediler yanında maaş destek, kira destek, şehir içi yolcu taşımacılığı sektörüne ve eczacılara özel kredi faiz oranları sağlayan “El Birliği İle Devam Destek Paket”inin detaylarını açıkladı.
İş Bankası’ndan yapılan açıklamaya göre yeni tip koronavirüs (Kobiv-19) salgını sürecinde müşterilerine yönelik özel çözümleri ile sürecin sorunsuz ve kesintisiz atlatılabilmesine yönelik aksiyonlar alan banka, normalleşme sürecine ilişkin destek paketini açıkladı. “El Birliği İle Devam Destek Paket”i kapsamında KOBİ’lerin her türlü işletme sermayesi ihtiyaçlarını karşılayan krediler yanında maaş destek, kira destek, şehir içi yolcu taşımacılığı sektörüne ve eczacılara özel kredi faiz oranları uygulanıyor. Paket içerisinde dijital dönüşüm kredisi ile ihracatçılara ve çiftçilere yönelik krediler de yer alıyor.