İstanbul ve Tekirdağ'da şiddetli yağış etkili oluyor

İstanbul ve Tekirdağ'da şiddetli yağış etkili oluyor
MGM, Marmara Bölgesi için fırtına uyarısının ardından Tekirdağ ve ilçelerinde sağanak ile dolu yağışı etkili oldu. İstanbul'da ise sabah saatlerinde etkili olan lodosun ardından bazı ilçelerde sağanak yağış başladı. Meteoroloji...
MGM, Marmara Bölgesi için fırtına uyarısının ardından Tekirdağ ve ilçelerinde sağanak ile dolu yağışı etkili oldu. İstanbul'da ise sabah saatlerinde etkili olan lodosun ardından bazı ilçelerde sağanak yağış başladı. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi, İstanbul, Kocaeli, Yalova, Kırklareli, Tekirdağ ile Edirne'nin güney ilçelerinde (Enez, İpsala, Keşan) bu sabah saatlerinden itibaren güney ve güneybatı zamanla kuzeybatı yönlerden kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına beklendiğini açıkladı. Tekirdağ'da sabah saatlerinde sağanak ile yer yer dolu yağışı etkili oldu. İl merkezinde aniden bastıran yağmura hazırlıksız yakalananlar, kapalı alanlara sığındı. Hava sıcaklığının 10 derece olduğu il merkezinde yağışın aralıklarla sürmesi bekleniyor.

Çorlu ve Şarköy ilçelerinde de yağmurla birlikte dolu yağdı. Çorlu'da bazı cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu, araçlar ilerlemekte güçlük çekti. Yağışa hazırlıksız yakalananlar ise kapalı alanlar ve otobüs duraklarında yağmurun dinmesini bekledi.

İstanbul'da ise Fatih'te sağanak yağış bir anda bastırdı. Beşiktaş'ta ise, gök gürültülü sağanak yağış etkili oluyor. Sağanak yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar otobüs duraklarına sığındı. Silivri'de ise sağanak yağış lodosla birlikte etkisini göstermeye devam ediyor.