İstanbul'da karganın bulduğu 2 parmağın ön otopsi raporu çıktı

İstanbul'da karganın bulduğu 2 parmağın ön otopsi raporu çıktı
İstanbul Eyüpsultan'da bir karganın, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait akaryakıt istasyonundaki güvenliğin önüne attığı, insan ayağına ait olduğu belirlenen iki parmağın ön otopsi raporu çıktı. Yapılan otopside,...

İstanbul Eyüpsultan'da bir karganın, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait akaryakıt istasyonundaki güvenliğin önüne attığı, insan ayağına ait olduğu belirlenen iki parmağın ön otopsi raporu çıktı.

Yapılan otopside, iki parmağın çok düzgün kesildiği ve kesici alet olarak neşterin kullanıldığı belirtildi. Polis o bölgedeki hastanelerde ameliyatla parmağı kesilmiş kişilerin olup olmadığını araştırmaya başladı.

Adli Tıp Kurumu'nda yapılan ön otopside, aynı ayağa ait olduğu düşünülen iki kesik parmağın düzgün şekilde kesildiği belirtildi. Otopsinin ayrıntılarında, kesici aletin neşter olma ihtimali olduğu değerlendirildi. Buna göre, bulunan parmakların bir hastanede cerrahi müdahale sonucu kesilmiş olma ihtimali ortaya çıktı. Polis, Eyüpsultan ve Fatih bölgesindeki hastaneler başta olmak üzere tüm hastanelerde ayak parmağı kesilmiş hasta olup olmadığını araştırmaya başladı.

Kesik parmakların, cinayete kurban gitmiş birine ait olma ihtimali üzerine de çalışma başlatıldı. Ancak çevrede yapılan araştırmada, cinayetle ilgili her hangi bir bulguya ulaşılamadı. (DHA)