İtirafların kaydı var

İtirafların kaydı var
Organize suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker, yardımcısı Emre Olur’un hesabından paylaşımlarda bulunarak Zehra Teşkesenlioğlu, Ali Fuat Taşkesenlioğlu ve Ünsal Ban hakkında...

Organize suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker, yardımcısı Emre Olur’un hesabından paylaşımlarda bulunarak Zehra Teşkesenlioğlu, Ali Fuat Taşkesenlioğlu ve Ünsal Ban hakkında yeni bilgiler açıkladı.

Zehra Taşkesenlioğlu ve Ünsal Ban’ın boşanma davasının neden açıldığını açıklayan Sedat Peker, Ünsal Ban’ın bir tanıdık vasıtasıyla kendisine ulaştığını; Ünsal Ban’ın kendisini ve eşini bu olayların dışında tutması kaydıyla Ali Fuat Taşkesenlioğlu hakkında tüm bilgileri vereceğini ilettiğini dile getirdi.

Bu konuda anlaştıklarını söyleyen Peker, bu görüşmeden sonra iki kere daha Ünsal Ban ile konuştuğunu, Ünsal Ban’ın kendisine eşinin tavırlarından bahsettiğini belirtti.

‘ELİMDE KONUŞMA KAYITLARI VAR’
Son görüşmelerinde Ban’ın gerekirse Dubai’ye gelerek bilgileri elden teslim edeceğini söylediğini aktaran Peker, bu konuşmadan sonra birden gündeme boşanma davasının geldiğini, bunu duymasıyla birlikte “Ban’ı gözaltına alıp bütün suçu ona yıkacaklarını anladığını” söyledi.

Bunun üzerine kendisine yurt dışına çıkma imkanı tanımayacaklarını Ban’a söylediğini belirten Peker, Ban’a bütün bilgileri kendisine anlatmasını istediğini açıkladı. Peker, Ban ile aralarında geçen üç konuşmayı da video olarak kaydettiğini, istenmesi halinde bu kayıtları savcılığa verebileceğini bildirdi.

Peker, Ban’ın masum olmadığını belirtirken Zehra Taşkesenlioğlu ve Ali Fuat Taşkesenlioğlu’na kıyasla daha masum olduğunu söyledi.

Peker ayrıca kendisi hakkında haber yapan Yeni Şafak gazetesine ilişkin de paylaşımda bulunacağı sinyali verdi.