İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Yıldız: CHP'den oy alacağız

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Yıldız: CHP'den oy alacağız
İYİ Parti'nin Esenyurt Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız, yerel seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretinde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik eleştirilerde bulundu. Yıldız, İmamoğlu'nun planlarını altüst...
İYİ Parti'nin Esenyurt Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız, yerel seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretinde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik eleştirilerde bulundu. Yıldız, İmamoğlu'nun planlarını altüst ettiklerini belirterek, Esenyurt'ta İYİ Parti'ye yönelik yapılan angajmanın sona erdiğini ifade etti.

İYİ Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız, yerel seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Ziyaretler sırasında yaptığı açıklamalarda, Cumhuriyet Halk Partisi ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik eleştirilerde bulundu. Yıldız, İYİ Parti'nin Esenyurt'taki gücünü vurgulayarak, İmamoğlu'nun planlarını altüst ettiklerini ifade etti ve Esenyurt'ta İYİ Parti'nin artık İmamoğlu'nun arka bahçesi olmadığını belirtti.

 

"CHP'den oy alacağız"

Yıldız, tüm Karslıların desteğine talip olduklarını söyledi. İmamoğlu ve ekibinin Esenyurt'ta güçlü bir aday çıkarmasıyla korkuya kapıldığını belirten Yıldız, çalışmalarının sahada güçlü bir şekilde devam ettiğini ve Cumhuriyet Halk Partisi'nden de oy alacaklarını belirtti.

Yıldız, Esenyurt'ta milliyetçi, ülkücü, Alevi, Laz ve Kürt vatandaşların bir araya geldiği bir kadro oluşturduklarını vurguladı ve herkesin vatan, millet ve bayrak sevgisi etrafında birleşebileceğini ifade etti.