İYİ Parti'de istifa dalgası sürüyor: Cem Koçtürk istifa etti

İYİ Parti'de istifa dalgası sürüyor: Cem Koçtürk istifa etti
İYİ Parti'de istifa dalgası devam ediyor. Son olarak İYİ Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Cem Koçtürk  sosyal medya hesabından istifa ettiğini duyurdu.İYİ Parti’de genel seçimlerden bu yana aralarında kurucu üyelerin...

İYİ Parti'de istifa dalgası devam ediyor. Son olarak İYİ Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Cem Koçtürk  sosyal medya hesabından istifa ettiğini duyurdu.

İYİ Parti’de genel seçimlerden bu yana aralarında kurucu üyelerin ve milletvekillerinin de bulunduğu çok sayıda kişi partiden istifa etti. Partinin yerel seçimlere ittifaksız şekilde girme kararını alması, tartışmaları daha da büyüttü. Son olarak İYİ Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Cem Koçtürk istifa etti.

Cem Koçtürk’ün sosyal medya hesabından yayınladığı istifa paylaşımı şu şekilde; 5 yıldır emek verdiğim İyi Parti den istifa ediyorum. İhtiraslar, ayak oyunları basiretsizlikler bıktırdı.

Çocuklarıma, Atatürk'ün ışığı ile aydınlanan Türk Vatanı sözüm var ve mücadele etmem lazım. Son gelişmelerle istifamın ilgisi yoktur

Sosyal medya siyasetçilerine duyurulur