İYİ PARTİLİ MİLLETVEKİLİ GİTTİ GELDİ

İYİ PARTİLİ MİLLETVEKİLİ GİTTİ GELDİ
Meral Akşener’in mensubu olduğu Millet İttifakı’nı hedef alan açıklamalarının ardından sosyal medyada başlayan istifa furyasına İYİ Parti Ankara Milletvekili Ayhan Altıntaş da katılmış, “Son siyasi gelişmeler ışığında,...

Meral Akşener’in mensubu olduğu Millet İttifakı’nı hedef alan açıklamalarının ardından sosyal medyada başlayan istifa furyasına İYİ Parti Ankara Milletvekili Ayhan Altıntaş da katılmış, “Son siyasi gelişmeler ışığında, gördüğüm lüzum üzerine İYİ Partiden istifa ettiğimi kamuoyuna saygıyla duyururum” açıklaması yapmıştı.

İstifa açıklamasının ardından Akşener ile bir görüşme yapan Altıntaş kararından vazgeçti. Üç saat sonra sosyal medya hesabından açıklama yapan İYİ Partili Altıntaş, “Değerli Genel Başkanımızla yaptığım istişare ve değerlendirme sonucu partimden istifamı geri almış bulunuyorum. Saygılarımla,” ifadelerini kullandı, partisine geri döndü.

Ayhan Altıntaş istifasını geri aldıktan sonra neden rahatsızlık duyduğunu ve neden kararından geri döndüğünü anlattı, “Değerli Genel Başkanımla yaptığımız değerlendirmede, son günlerde liderler seviyesindeki iletişim dilinin toplumun geniş kitlelerinde itham edici ve ayrıştırıcı hale gelmesinin, karşı karşıya olduğumuz problemlerin çözümünü zorlaştırdığına dair inancımı dile getirdim. Cumhurbaşkanlığı aday belirleme sürecinin daha kapsayıcı ve kucaklayıcı bir şekilde yürütüleceğine dair inancım artmış bulunmaktadır. Özlediğimiz huzur ve güven dolu günlere bir an önce kavuşma dileğimle milletimize saygılarımı sunuyorum,” dedi.